زگیل مقعدی چیست ؟

در این مقاله به توضیح زگیل مقعدی چیست؟ پرداخته شده است. همچنین علائم و علت بروز بیماری زگیل مقعدی در کوکان و بزرگسالان و راهای پیشگیری از این بیماری شرح داده میشود.

زگیل مقعدی به زگیل های ریز که در مقعد و کناره های مقعد وجود دارد، گفته می شود. زگیل مقعدی بسیار ریز است. با گذشت زمان زگیل های مقعدی رشد کرده و بزرگ می شوند. رنگ زگیل های مقعدی گوشتی زرد یا قهوه ای است. زگیل مقعدی ویروسی است.

علائم بیماری زگیل مقعدی چیست؟
بیماری ویروسی زگیل مقعدی به راحتی درمان نمی شود. اگر در مراحل اولیه بیماری را تشخیص بدهید، با مراجعه به پزشک متخصص ویروس بیماری مهار می شود.

خارش و درد
خونریزی
ترشحات مقعدی
وجود توده های سخت در ناحیه مقعد
علت بروز بیماری زگیل مقعدی در کودکان
بیماری زگیل مقعدی ویروسی است. یکی از علت های مهم بروز این بیماری، رابطه جنسی است. دلیل مهم بروز این بیماری در کودکان سوء استفاده جنسی است. پزشکان پس از مشاهده و بررسی بیماری زگیل مقعدی در کودکان، می بایست سریعا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرند. با روش های جدید پزشکی، درمان زگیل مقعدی در کودکان ممکن است.

علت بروز بیماری زگیل مقعدی در بزرگسالان
بیماری زگیل مقعدی در مردان با رعایت نکردن بهداشت فردی رخ می دهد. علت بروز بیماری زگیل مقعدی ویروس HPV است. با درمان نشدن بیماری، فرد به سرطان دستگاه تناسلی مبتلا می شود.

رابطه جنسی: رابطه جنسی یکی از راه های انتقال ویروس زگیل تناسلی است. رابطه مقعدی یکی دیگر از علت های بروز این بیماری است.
واسطه: ویروس این بیماری با استفاده از حوله حمام شخص آلوده، کاسه توالت، ریش تراش مشترک و دستگیره های درب نیز منتقل می شود.
زایمان طبیعی: اگر مادری به این بیماری ویروسی مبتلا است، نباید زایمان طبیعی داشته باشد. با تماس بدن کودک با بدن مادر هنگام تولد، کودک نیز به این بیماری مبتلا می شود.
شیردهی: ویروس بیماری زگیل مقعدی از طریق شیردهی، بوسیدن و بغل کردن مادر مبتلا، به کودک سرایت می کند.
زخم باز: اگر شخصی بیمار زخم بازی داشته باشد، با تماس سطحی نیز ویروس به شما سرایت می کند. بهتر است در برخورد با اشخاص بیمار احتیاط کنید.
خون: ویروس زگیل مقعدی از طریق فرآوردهای خونی، سوزن های تزریقی نیز منتقل می شود.
سیستم ایمنی ضعیف: اشخاصی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، سریع تر به این بیماری مبتلا می شوند. اشخاصی که سیستم ایمنی سالم دارند، ویروس را در ۱۸ ماه بدن شان دفع می کند. سیستم ایمنی ضعیف توانایی دفع ویروس را ندارند.
راه پیشگیری از بیماری زگیل مقعدی چیست؟
پیشگیری از درمان بهتر است. در سن ۱۱ الی ۲۲ سالگی خود را واکسینه کنید. البته تأثیر واکسن بیماری زگیل مقعدی، در پیشگیری از ابتلا به ویروس و سرطان مقعد کاملاً اثبات نشده است. یکی از بهترین روش های پیشگیری، کنترل رفتارهای جنسی است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لطفا چند لحظه صبر کنید…

  • آدرس : میدان ونک، ساختمان بانک دی، پ 78، ط 3
  • تلفن‌ : 88065942 – 88216340 – 09120997132
  • مراجعه حضوری از ساعت 15 الی 20 عصر
  • مشاوره تلفنی تمام روزها 8 صبح تا 10 شب