
تکنیک استفاده از لیزر در جراحی پرولاپس رکتوم
در مرکز درمان بیماری های نشیمنگاه ، با استفاده از تکنیک لیزر دیگر فرد مراجعه کننده احتیاجی به بستری در بیمارستان ندارد و می توان به محض تشخیص بیماری در همان جلسه اول با لیزر درمان انجام شود ، در این روش بیمار با استفاده از بی حسی موضعی در محدوده مقعد هیچ گونه دردی را احساس نخواهد کرد.

تکنیک قدیمی جراحی سنتی یا عمل پرولاپس رکتوم
در جراحی سنتی فرد در بیمارستان بستری میشد و با بی هوشی کامل عمل جراحی انجام می گرفت و حداقل یک الی دو روز بعد از عمل در بیمارستان بستری می شدند ، در جراحی سنتی پرولاپس رکتوم بافت و پوست به صورت کامل برداشته می شود و فرد بعد از عمل حدود بیست روز در خانه باید استراحت کند ، از جمله عوارض جراحی سنتی درصد برگشت بالای این بیماری است ، یعنی فرد بعد از عمل ممکن بود بعد از یک یا دو سال دوباره دچار این بیماری شود.
مرکز درمان بیماری های نشیمنگاه با سابقه 10 ساله در امور تخصصی درمان بیماری های نشیمنگاه، بیش از هزاران عمل موفق ثبت نموده و آماده ارائه خدمات با بالاترین کیفیت به مراجعه کنندگان گرامی میباشد، این مرکز با بهره گیری از متد روز دنیا و بروزترین تجهیزات پزشکی تحت لیسانس سازمان بهداشت جهانی WHO می تواند بهترین خدمات را به مراجعه کنندگان ارائه دهد.
علائم بیماری پروپلاس رکتوم چیست ؟
علائم افتادگی پرولاپس رکتوم به آرامی و به مرور زمان ظاهر می شود. اولین علائمی که در خود متوجه خواهید شد ، احساس برآمدگی در ناحیه مقعد است. اینطور به نظر می رسد که انگار بر روی یک توپ کوچک نشسته اید . با استفاده از آینه ، ممکن است بتوانید برآمدگی قرمز رنگی را در پشت خود ببینید که از مخرج شما خارج می شود. بعضی اوقات در حین اجابت مزاج ، قسمت کوچکی از روده راست خارج می شود ، اما ممکن است به خودی خود عقب نشینی کند یا به راحتی در جای خود همانطور بماند. فعالیت های بدنی طبیعی ، مانند راه رفتن ، نشستن ، دویدن و ورزش نیز ممکن است باعث فشار روی بخشی از روده سایت شما شده باشد که در نهایت به بیماری پرولاپس رکتوم دچار شده اید .
در ابتدا می توان آن را به آرامی با دست به محل مناسب خود بازگرداند. اگر افتادگی رکتوم بدتر شود ، ممکن است از لایه داخلی رکتوم خونریزی کند که پیشنهاد می شود حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید .
انواع پرولاپس های رکتوم
افتادگی رکتوم با توجه به شدت آن درجه بندی می شود ، از جمله:
افتادگی غیرحاد یا جزئی - روده راست به طور کمی نمایان شده از مقعد خارج شده و یا در هنگام ورزش کردن یا حرکات کششی خود را نشان می دهد .
افتادگی کامل یا خارجی- در حالتی است که پوشش داخلی روده راست به طور کامل از طریق مقعد بیرون زده باشد.
افتادگی داخلی - در حالتی است که بخشی دیواره بخشی از روده بر روی قسمت دیگر می افتد اما در نهایت از قسمت مقد چیزی خارج نمی شود .
جراحی پرولاپس رکتوم
بیماری پرولاپس رکتوم ممکن است بر اثر داشتن سابقه بیماری یبوست یا فشارهای بیش از اندازه روی مقعد به وجود بیایید .که البته شایان ذکر است همیشه در چنین شرایطی بیمار مبتلا به پرولاپس رکتوم یا همان افتادگی روده راست نمی شود ، همچنین اینکه این بیماری جز یکی از بیماری های نادر است . روش های مختلفی برای ترمیم پرولاپس رکتوم وجود دارد که یکی از آنها از طریق جراحی استفاده می شود. معمولا پزشک متخصص جراحی روده بزرگ پس از بررسی کردن و مشخص شدن درجه افتادگی روده شما تصمیم می گیرد که با توجه به سن ، شرایط جسمی ، میزان افتادگی و نتایج آزمایشات ، چه نوع جراحی را استفاده کند. گزینه ها شامل برداشتن بخشی از روده راست یا عقب کشیدن روده و جا انداختن آن است.
نوع های جراحی عبارتند از:
- ترمیم شکم از طریق جراحی سنتی (رویکرد باز)
- جراحی لاپاراسکوپی جراحی با کمک ربات